Error : 404

Faqja nuk gjendet

Hej :)Gjate viteve te fundit, ne kemi realizuar konsulenca projekte web per shume biznese duke perfshire hotele dhe restorante.

Stafi jone perbehet nga dy anetare, dhe ne jemi nje cift;
se bashku dalim ne zyre heret,
e marrim punen tone shume seriozisht,
dhe punojme deri vone derisa ska tasqe te parealizuara.

Na e skruaj nje mesazh per te na kontaktuar menjehere, e te fillojme te punojme me idete tuaja - SA ME PARE!

Antonela Gazulli
Ω
Anto
16 jan 96
web & multimedia
©
Ervis Drekaj
Ω
Mysterio
21 mar 90
web development
©
Cdo biznes ka pikat e tij të forta dhe sfidat e tij unike te cilat shpesh edhe ndryshojnë nëpër faza te ndryshme te rritjes ne sukses. Ne jemi te pajisur me aftëesi dhe njohuri profesionale dhe te përgjithshme per te ofruar nje serë të gjerë sherbimesh per te përmbushur nevojat tuaja online, që nga planifikimi, strukturimi, pergatitja, dalja në treg, dhe mbledhja e rezultateve pozitive me cdo kusht.

Web Development

Web Development eshte procedura e kthimit te dizenjimet ne website te gjalle. Nje wev developer perdor gjuhe programimi web dhe software te posacme per te pershtate dizenjimet e meparshme ne dicka interaktive. Web Development ndahet ne dy fusha, qe per shkak te avancimit te teknologjise, ngjajne me dy bote te ndara: frontend development, dhe backend development. Nje frontend developer merret me ate cka vizitoret ose klientet vizualizojne ne ekran, kurse nje backend developer merret me prapaskenat e websites qe perfshijne gjurmimet, transaksionet, menaxhimin e te dhenave, statistikat, performancen, etj.

Ca bejme ne versus?

Ne versus bejme pune; bejme gjithcka qe ka te beje me nje proces te plote web development;

 • * diskutimi i idese dhe strukturimi
 • * dizenjimi i pamjes vizive me Photoshop ose Illustrator
 • * konvertimi i dizenjimit ne HTML
 • * lidhja me database ose adaptimi me nje CMS te caktuar
 • * publikimi i produktit
 • * trajnimi i klienteles

Wordpress Development

WordPress eshte nje platforme falas blogging dhe sistem menaxhim permbajtje i ndertuar ne PHP dhe MySQL. Deri ne 2019, WordPress ka mbuluar mbi 32% te te gjitha websiteve ne rank global, qe perkthehet ne me shume se 60 milion.

Nje WordPress developer eshte nje developer i cili merr persiper instalimin, konfigurimin dhe ndertimin e templateve apo extension-ave WordPress deri ne publikim.

Ca bejme ne versus?

Ne versus bejme pune; bejme gjithcka ka lidhje me ndertimin dhe publikimin e nje website ne WordPress;

 • * template sipas kerkeses
 • * extensions sipas kerkeses
 • * instalim manual dhe/ose remote
 • * konfigurim per nje/disa perdorues
 • * publikim dhe reklamim
 • * mirembajtje
 • * trajnim te klienteve

Joomla Development

Joomla eshte nje platform CMS (content management system) open source dhe falas. Kjo platforme ndihmon ne ndertimin e website dhe aplikacioneve dinamike te fuqishem. Ka nje nderfaqe intuitive qe ndihmon dhe frymezon ti perdoren te gjitha funksionalitetet lehtesisht.

Nje Joomla developer eshte nje zhvidhues web i cili merr persiper instalimin dhe konfigurimin e sistemit, si dhe ndertimin e templateve apo shtojcave te Joomla-s deri ne publikim dhe marketing.

Ca bejme ne versus?

Ne versus bejme pune; bejme gjithcka ka lidhje me ndertimin dhe publikimin e nje website ne Joomla;

 • * template sipas kerkeses
 • * extensions sipas kerkeses
 • * instalim manual dhe/ose remote
 • * konfigurim per nje/disa perdorues
 • * publikim dhe reklamim
 • * mirembajtje
 • * trajnim te klienteve

Kartevizita

Pershtypjet e para nuk lihen ne nje takim te dyte, dhe nje kartevizite eshte mjeti me i mire qe flet pa thene asnje fjale, duke treguar ate cka ju beni dhe atje ku mund ju gjejne. Kartevizita eshte nje metode personale marketingu shume e thjesht` dhe e pasur - madje mund te quhet simboli i marketingut, qe mbahet gjithmone me vete duke ju sherbyer klienteve kontaktet tuaja dhe duke ju dhene disa pergjigje te shpejta... ne sekonda.

Ca bejme ne versus?

Ne versus bejme pune; bejme dizenjime dhe printime kartevizitash moderne;

 • * qe jane te bukura dhe te pershtatshme ne forme dhe dizajn
 • * qe jane te punuara pikerisht per te shprehe sherbimet dhe synimet tuaja
 • * qe jane te pastra dhe te qarta ne mesazhin dhe promocionet tuaja

Broshura

Me perfshirjen e blerjeve elektronike, eshte e lehte te blesh te gjitha mallrat personale dhe te nevojshme ne internet. Por broshurat nuk bejne perjashtim ne kete trend te ri. Pervec kohes dhe energjise se kursyer, broshurat ndihmoje te shohesh te gjithe sherbimet dhe produktet e nevojshme para se te shkosh per te bere pagesen - duke shmange te gjithe problemet, paqartesite dhe komplikimet e blerjeve dhe pagesave online apo offline.

Ca bejme ne versus?

Ne versus bejme pune; bejme broshura moderne qe perkthehen ne buzeqeshje te klienteve ekzistues dhe te rinje, duke pase parasysh gjithmone;

 • * Bi-fold, tri-fold/z-fold, sipas nevojes
 • * Hapesire e nevojshme
 • * Permbajtje e mirestudiuar
 • * Dizajn i fresket dhe modern
 • * Kualitet ne printim dhe material

Le te jemi ne kontakt


Ne jemi gati te flasim

Na e shkruaj nje rresht; eshte thjesht dhe falas.
Ne do te pergjigjemi shpejt, shpejt me shpejtesine e drites ;)

versusDotAl social media
twitter: @versusDotAl
facebook: /versusDotAl
instagram: #versusDotAl

delightCMS -CMS qe mbahet lehte, i punuar thjeshte.
delightCMS eshte nje sistem i shpejte dhe efektiv multiperdorues per menaxhim permbajtjeje te websiteve dhe blogjeve, 100% i pershtatshem per cdo paisje.
 • responsiv
 • shume perdorues
 • konfigurime cache
 • konfigurime rss
 • zone komentesh
 • menaxhues skedaresh
SyncPro -Ju ndihmon te mbani ne kontroll pronat.
SyncPro eshte nje sistem i thjeshte por efektiv qe ju ndihmon te organizoni dhe te mbani ne kontroll pronat tuaja per cmime, pronotime dhe disponueshmeri.
 • responsiv
 • multi-lingual
 • multi-perdorues
 • analitika te plota
 • sherbim 24ore
Hypernotes -Kur ke shume per te shenuar
Hypernotes eshte nje liber shenimesh virtual, qe ndihmon te mbahen shenime teksti te ndara ne kapituj dhe libra, sipas nevojes se permbajtjes.
 • responsiv
 • i palimituar ne tekst dhe mallesi te tekstit
 • opsion shperndarjeje te shenimeve
 • opsione shtese
all services on versus.al are provided by

versus™

shkoder, 4001
albania

phone: (+)355-68-2091611
support: (+)355-68-2061411