delightCMS -CMS qe mbahet lehte, i punuar thjeshte.
delightCMS eshte nje sistem i shpejte dhe efektiv multiperdorues per menaxhim permbajtjeje te websiteve dhe blogjeve, 100% i pershtatshem per cdo paisje.
 • responsiv
 • shume perdorues
 • konfigurime cache
 • konfigurime rss
 • zone komentesh
 • menaxhues skedaresh
SyncPro -Ju ndihmon te mbani ne kontroll pronat.
SyncPro eshte nje sistem i thjeshte por efektiv qe ju ndihmon te organizoni dhe te mbani ne kontroll pronat tuaja per cmime, pronotime dhe disponueshmeri.
 • responsiv
 • multi-lingual
 • multi-perdorues
 • analitika te plota
 • sherbim 24ore
Hypernotes -Kur ke shume per te shenuar
Hypernotes eshte nje liber shenimesh virtual, qe ndihmon te mbahen shenime teksti te ndara ne kapituj dhe libra, sipas nevojes se permbajtjes.
 • responsiv
 • i palimituar ne tekst dhe mallesi te tekstit
 • opsion shperndarjeje te shenimeve
 • opsione shtese