Cdo biznes ka pikat e tij të forta dhe sfidat e tij unike te cilat shpesh edhe ndryshojnë nëpër faza te ndryshme te rritjes ne sukses. Ne jemi te pajisur me aftëesi dhe njohuri profesionale dhe te përgjithshme per te ofruar nje serë të gjerë sherbimesh per te përmbushur nevojat tuaja online, që nga planifikimi, strukturimi, pergatitja, dalja në treg, dhe mbledhja e rezultateve pozitive me cdo kusht.

Web Development


Ne versus, ne bejme gjithcka qe ka te beje me nje proces te plote web development:
 • ✓ diskutimi i idese dhe strukturimi
 • ✓ dizenjimi i pamjes vizive me Photoshop ose Illustrator
 • ✓ konvertimi i dizenjimit ne HTML
 • ✓ lidhja me database ose adaptimi me nje CMS te caktuar (Joomla, Wordpress, Typo3)
 • ✓ publikimi i produktit
 • ✓ trajnimi i klienteles

Web / Graphic Design


Ne versus, ne ofrojme dizenjime web dhe grafike, qe perfshijne:
 • ✓ website (photoshop / illustrator)
 • ✓ kartevizita
 • ✓ broshura. fletpalosje
 • ✓ logo, kopertinavula, stampime
 • ✓ bluza, stilolapa

SEO & Website Optimisation


Ne versus, ne optimizojme website ne menyre qe te arrijme:
 • ✓ paraqitje te mire ne motore kerkimi si Google, Bing, etj
 • ✓ besueshmeri ne produkte dhe permbajtje
 • ✓ eksperience te kendshme te vizitoreve

Web and Social Media Maintenance


Ne versus, ne mirembajme website dhe rrjete sociale dhe garantojme:
 • ✓ 99.9% te kohes gadishmeri
 • ✓ perditesime dhe permiresime bashkekohore
 • ✓ suport me email dhe telefon