close

delightCMS

delight eshte nje sistem per menaxhim dhe mirembajte website i mundesuar ne PHP dhe jQuery.

https://delight.versus.al

SyncPro

SyncPro eshte nje platforme per rezervime dhe mirembajtje pronash (hoteleri dhe guesthouse).

https://syncpro.versus.al

AlbTrips

AlbTrips eshte nje platforme per rezervime udhetimesh tranzitore dhe turistike.

https://albtrips.versus.al