Minimale

✓ deri ne 5 faqe unike
✓ foto galeri
✓ formular kontakti
✓ responsive
✓ 1 domain
✓ 3 subdomaine
✓ 3 adresa email POP3 ose IMAP
✓ hostim dhe mirembajte
✓ facebook dhe instagram
150 EUR

e Zakonshme

✓ deri ne 7 faqe unike
✓ foto galeri
✓ formular kontakti
✓ responsive
✓ 1 domain
✓ 5 subdomaine
✓ 7 adresa email POP3 ose IMAP
✓ hostim dhe mirembajte
✓ Joomla ose Wordpress
✓ facebook, instagram, twitter, linkedin
350 EUR

Premium

✓ faqe unike sipas kerkeses
✓ foto galeri
✓ formular kontakti
✓ liber shenimesh ose komente
✓ responsive
✓ 1 domain
✓ subdomaine sipas kerkeses
✓ adresa email POP3 ose IMAP sipas kerkeses
✓ hostim dhe mirembajtje
✓ Joomla, Wordpress, Magento, Typo3
✓ FTP dhe Database
✓ facebook, instagram, twitter, linkedin
700 EUR
* per cdo pakete, sherbimet "domain" dhe "hosting & mirembajtje, ofrohen per nje vit. ne vitet ne vazhdim, cmimet per pakte jane perkatesisht 50, 80, 150 EUR
* me faqe unike nenkuptohen faqet me dizajn dhe strukture te ndryshme. faqet me strukure te njejte, psh artikujt e blogut, nuk perllogariten
* sherbimet "sipas kerkeses" jane ne disponim aq sa biznesit i nevojiten, brenda kushteve kunder keqperdorimit dhe abuzimit
* per rrjetet sociale, ofrohet regjistrim dhe konfigurim i njehershem i profilit me foto dhe te gjitha te dhenat e tjera te kerkuara nga platforma