Hej :)Gjate viteve te fundit, ne kemi realizuar konsulenca projekte web per shume biznese duke perfshire hotele dhe restorante.

Stafi jone perbehet nga dy anetare, dhe ne jemi nje cift;
se bashku dalim ne zyre heret,
e marrim punen tone shume seriozisht,
dhe punojme deri vone derisa ska tasqe te parealizuara.

Na e skruaj nje mesazh per te na kontaktuar menjehere, e te fillojme te punojme me idete tuaja - SA ME PARE!

Antonela Gazulli
Anto
16 jan 96
web & multimedia
Ervis Drekaj
Mysterio
21 mar 90
web development